Red Bull niet bang voor trage auto dankzij andere spoiler

Bij Red Bull zijn ze niet bang voor een te trage auto door de reglementswijzigingen.

Op dit moment zijn er twee Formule 1-auto’s veel beter dan de rest. De Red Bull RB16B en Mercedes W12 zijn bizar veel sneller dan alle andere auto’s op de grid. Het is wel afhankelijk van de coureur, trouwens.

Met M. Verstappen of L. Hamilton achter het stuur van respectievelijk de Red Bull en Mercedes zijn die twee auto’s aanzienlijk sneller dan de rest. Sommige wijze mensen bezigen de term: een auto is zo goed als de tweede rijder. Dan kunnen we tot de conclusie komen dat de Mercedes dit jaar (veel) beter is dan de Red Bull. Alweer. Bottas presteert immers veel beter dan Pérez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *