Model X wéér vertraagd. Model S ook.

De Tesla Model X is weer eens een keertje vertraagd. Ook voor de Model S moet je langer wachten.

Het is sommige mensen opgevallen dat de Tesla Model S en Model X niet meer zo goed verkopen. Dat kan wel kloppen, want de productie ligt zo goed als stil. In het gehele eerste kwartaal van dit jaar is er geen enkel exemplaar in elkaar geschroefd. Beide modellen zijn net gefacelift. Voor de Model S was het de tweede grote facelift, voor de Model X de eerste.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat beide modellen enkele maanden geleden (in februari van dit jaar) geleverd zouden worden. Dat is helaas niet gebeurd. Sterker nog, de leveringsdatum wordt telkens verder uitgesteld. Alsof het om GTA 6 ging, niet om twee grote elektrische auto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *