Verschillende autoverzekeringen

Er bestaan verschillende autoverzekeringen die je af kunt sluiten, maar welke past bij jouw situatie? Om te beginnen dien je te weten en misschien weet je dat ook wel, dat jij de WA dekking af moet sluiten. Dit is een basis verzekering en iedereen die in Nederland de weg op gaat met de auto moet deze af hebben gesloten. Zo wordt het in ieder geval gedekt als je schade rijdt (kosten van de tegenpartij). Als je wil dat de kosten aan je eigen auto ook worden gedekt dan kun je gedeeltelijke casco of volledige casco dekking afsluiten. Hiervoor betaal je wel meer per maand, maar dan moet dan is er wel meer gedekt. Daar kiezen veel mensen voor en dan met name als zij een nieuwe auto hebben of een auto hebben jonger dan vijf jaar. 

Inshared autoverzekering iets voor jou?

Misschien is de Inshared autoverzekering wel wat voor jou? Je hebt hierbij een snel online schadeproces, bij noodgevallen is de klantenservice 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, bijna alles kan digitaal gemeld worden en je krijgt een persoonlijke jaarbeloning. De moeite waard om na te gaan of het wat voor jou kan zijn. Veel mensen gebruiken deze en zijn er erg tevreden over. Het is nu aan jou om na te gaan welke verzekeringen er zijn en welke er bij jou past en dan kan het online af worden gesloten. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *